Vi har flyttet!

Vi er nå å finne i samme lokaler som Autosport på Tunga.

Her kan du se, prøve og bestille ny sykkel i tillegg til å kjøpe klær og kjøreutstyr.
Om ikke så alt for lenge vil lokalene til DUCATI bli pusset opp etter DUCATI STANDARD. Vi gleder oss utrolig masse til å kunne vise dere dette når det står ferdig i løpet av denne sommeren.

Ved flytting av lokaler, er det også en ny selger på plass.
Thomas Furu er selgeren du møter når du kommer inn døren og han står klar til å ta imot deg.
Har du ikke mulighet til å ta turen innom kan du ringe eller sende e-post.

butikk@ducatinorge.no
+47 93267104

Ny Adresse:
Tungasletta 10
7047 Trondheim

VELKOMMEN!

Ducati Xdiavel S

Ducati XDiavel S Iceberg white (Hvit)

XDiavel er spenning på lav hastighet: avslappet lavhastighets kjøring, typisk cruising, kombinert med spenningen og adrenalin av sportslig kjøring som kategoriserer hver Ducati.

Ducati går inn i Cruiser-verdenen og gjør det på sin egen måte, presenterer en revolusjonerende sykkel, med teknologisk innhold og ytelse som er typisk for dets DNA. Ducati XDiavel representerer det beste fra begge verdener. Ducati-verdenen: spennende ytelse, sporty kraft, avansert elektronikk. Cruiser-verdenen: lange, lave, fremadrettede fotpinner, kraftig dreiemoment selv ved lave hastigheter, ingen kompromiss når det gjelder materiell og finish. XDiavel er lav hastighetsspenning.

Umiskjennelig stil

Lang, lav, muskuløs, med moderne former og teknologisk banebrytende komponenter. Men fremfor alt, sexy. Slik planlegger Ducati-designere XDiavel da de begynte å jobbe med de første skissene. En sykkel som kombinerer absolutt stil med banebrytende teknologi. En sykkel som utfordrer konseptet Cruiser til moderne tid, mot fremtiden, en ekte «Technocruiser».

Les mer her.

» NY» Monster 821

2018 Ducati Monster 821 Matt sort

Fantastisk tøff sykkel som fremheves av den matte sorte fargen.

Monster 821 er en hyllest til Monster 900, som for over 25 år siden revolusjonerte motorsykkelverden med ekte naken sport. Enkel og sporty, smidig og kraftig, kombinert med perfekt ytelse og kjøreglede.

 

Les mer her.

Super Sport 2018

Sportslig hverdag. 
Allsidig sportsytelse. SuperSport blander komforten med allsidighet takket være løsninger som gjør den perfekt til daglig kjøring, men uten å kompromittere sin sportslige ånd. Linjene i SuperSport skaper dynamiske figurer, visuelt kompakte og lette. Designet er sporty og elegant, integrerer elementer som er typiske for Ducati sportssykler, som den ensidige svingarm, skulptur tank og kompakt lateral lyddemper med to overlappende utganger, som etterlater bakhjulet, med sin «Y» formede design, fullt synlig.

Et førsteklasses teknologisk utstyr som inkluderer ABS, DTC, Ducati Quick Shift opp / ned, Kjøremodus og en LVD-skjerm som gjør at LCD-skjermen blir til et kontrollpanel for å stille inn og kontrollere motorinformasjon, innstilling og mer.

Les mer her.

Scrambler Dessert Slade

Ducati Scrambler Dessert sled er en L-twin motorsykkel laget av Ducati.  Scrambler navnet og designkonsept er en gjenoppliving av Scrambler linjen av dual-sport singler laget fra 1962-1974. Mens retro-designen inneholder noen motocrosselementer som styret og bremsepedalen, er syklene bare beregnet til gate og er ikke tilpasset kjøring i terreng. Scrambler-syklene og rammene er laget på Ducatis Borgo Panigale i Italia.

Les mer her.

 

«NY» scrambler Cafe Racer

CAFÉ RACER

Den Scrambler® Cafe Racer, Scrambler tolkning av den legendariske sykler som har skapt en revolusjon i verden av sykling, er et uttrykk for den frie ånd og stil emblem i fargen «Black Coffee» , bringer 60-tallet til dagens gledefelt.
Også tilgjengelig i begrensede versjon 34 kW (45 HK).

Les mer her.

Monster 1200S

Ducati Monster 1200S med den fantastiske fargen Liquid Concrete Grey som passer perfekt med Öhlins gullfarge og de sorte detaljene.

Bedre. Raskere. Monster.

Den nye Monster 1200S utgjør fullstendig de verdiene som har sett syklisters hjerter i over 20 år. Et sportsikon som er helt fornyet : enda vakrere, enda mer teknologisk, fortsatt umiskjennelig Monster.

Les mer her.