Multistrada 950

Superteknologisk og fullverdig

For første gang er Multistrada 950 tilgjengelig i S-versjonen: det maksimale når det gjelder teknologi, ytelse og komfort. Sykkelen er utstyrt med elektroniske demping med Ducati Skyhook Suspension (DSS) Evo-systemet, Ducati Quick Shift opp og ned (DQS), full-LED-lys med Ducati Cornering Lights (DCL), 5 tommers farget TFT display, Hands Free-system, Cruise Control og bakbelyste knapper.

Italiensk stil med nyskapende design

Utformingen av den nye Multistrada 950 kombinerer harmonisk de stilistiske elementene i Multistrada-familien og tolker dem for å oppnå en slank, kompakt linje. 19-tommers forhjul, den unike frontlykten med to horisontale elementer, de nye sidevingene og 20-liters tanken gir den en unik karakter.

Du finner oppdatert informasjon på vår finn.no annonse

Panigale V4R

Ducati Panigale V4 R

Desmosedici Stradale R
For å komme inn under kubikkgrensen på 1000cc i WSBK championship, blir 1,103cc 90° motoren fra Panigale V4 erstattet av 998 cc Desmosedici Stradale R i V4R. Dette er gjort med å redusere slaglengden til 48,4mm, mens stempeldiameteren forblir uendret. R motoren har smidd veiv i stål og råder i titan.

Ytelse
998cc 90° V4R leverer 221 HP (162 kW) ved 15,250 rpm med et moment på 112.4 Nm at 11,500 rpm (verdier etter EU type-approval). Turtallsperren er satt til 16,000 rpm (16,500 rpm på 6.gir). Med full racingeksos fra Ducati Performance by Akrapovic, økes maksimum effekt til 234 HP (174 kW) ved 15,500 rpm og maks moment til 119 Nm at 11,750 rpm. Dette er Ducati`s sterkeste serieproduserte motor noensinne!

Aerodynamikk
Den vertikale kraften økes (+30kg ved 270km/t) takket være det spesielle kåpedesignet og sidespoilerene. Den økte vertikale kraften er med på å øke framhjulsgrep ved høy hastighet, redusere steiletendenser og øker stabiliteten ved hard bremsing og høy kurvefart.

Öhlins mekanisk justerbar demping
Panigale V4R er eksklusivt utviklet for bane- og racingbruk, derfor er den utstyrt med profesjonell, mekanisk justerbar Öhlins støtdemper.

Elekronikk
Panigale V4R er utstyrt med siste generasjon elektronikkpakke, samme som Panigale V4, som kontrollerer alle kjørefaser, basert på data fra 6-akset IMU plattform fra Bosch. Alt integrert i et lettfattet brukergrensesnitt som enkelt lar føreren justere sykkelen etter eget behov og ønske.

TFT dashbord
Panigale V4R bruker den samme, high-end, høyoppløselige 5″ TFT-skjermen som Panigale V4. Grafikken er oppdatert og tilpasset den høyere turtallskalaen til V4R-motoren.

Du finner oppdatert informasjon på vår finn.no annonse

Monster 821

Se oppdatert info og priser på denne.

Vi har flyttet!

Vi er nå å finne i samme lokaler som Autosport på Tunga.

Her kan du se, prøve og bestille ny sykkel i tillegg til å kjøpe klær og kjøreutstyr.
Om ikke så alt for lenge vil lokalene til DUCATI bli pusset opp etter DUCATI STANDARD. Vi gleder oss utrolig masse til å kunne vise dere dette når det står ferdig i løpet av denne sommeren.

Ved flytting av lokaler, er det også en ny selger på plass.
Thomas Furu er selgeren du møter når du kommer inn døren og han står klar til å ta imot deg.
Har du ikke mulighet til å ta turen innom kan du ringe eller sende e-post.

butikk@ducatinorge.no
+47 73 60 60 40

Ny Adresse:
Tungasletta 10
7047 Trondheim

VELKOMMEN!

Ducati Xdiavel

Se oppdaterte info og priser.

Scrambler Desert Sled

Ducati Scrambler Desert sled er en L-twin motorsykkel laget av Ducati.  Scrambler navnet og designkonsept er en gjenoppliving av Scrambler linjen av dual-sport singler laget fra 1962-1974. Mens retro-designen inneholder noen motocrosselementer som styret og bremsepedalen, er syklene bare beregnet til gate og er ikke tilpasset kjøring i terreng. Scrambler-syklene og rammene er laget på Ducatis Borgo Panigale i Italia.

Les mer her.