Multistrada V2S Rød

Vare nr. MTV2S
kr 219.000,00,-
På lager
1
Produktdetaljer

Ducati Multistrada V2S 2022
Ducati Multistrada -familien fortsetter utviklingen med presentasjonen av den nye Multistrada V2 : den ideelle sykkelen for å nyte alle turer fullt ut, allsidig til daglig bruk og i byen, alltid med den sportslige og umiskjennelige stilen som kjennetegner hver Ducati.

Den nye tosylindrede familien til Ducati er stadig mer intuitiv, komfortabel, morsom og tilgjengelig, nå også som 35 kW-versjon for A2 førerkort. Multistrada V2 er en teknologisk avansert motorsykkel, med en sofistikert kjøring og en ekstremt komplett elektronisk pakke, uten å glemme motoren, den siste utviklingen av 937 cc Testastretta 11 ° motoren, og representerer den perfekte inngangsporten til Ducati`s touring -univers.

I utviklingsfasen av denne sykkelen var hovedfokus-punktene ergonomi , vektreduksjon , motoroppdateringer og en serie oppgraderinger som følger filosofien om "kontinuerlig forbedring".

VEKTREDUKSJON
5 kg mindre enn Multistrada 950 takket være nye motor- og kjøretøykomponenter.
MOTOR
937 cc Testastretta 11 ° -motoren er blitt lettere og oppdatert i girkassen og clutchen for å sikre jevnere og mer presis kjøring. Nå også tilgjengelig i en 35 kW -versjon for A2 -Førerkort
ERGONOMI
Ergonomi er endret for å gi større brukertilpasset når det gjelder setehøyde (830 mm - 790 mm).
DESIGN
Umiskjennelig Multistrada -design, med imponerende, strømlinjeformede former. Ny raffinert grafikk, som viser navnet på sykkelen på begge sider for et elegant og sporty utseende.
ELEKTRONIKK
Det elektroniske utstyret er ekstremt komplett, spesielt i S -versjonen. Den siste generasjonen førerassistentsystemer er effektive, noe som sikrer sikkerhet og komfort under alle forhold.
CHASSIS
Smidig og intuitivt, 19 "forhjulet sikrer maksimal allsidighet: en jevn, avrundet og avslappende tur som også er presis og effektiv når det trengs.

4Ever red
Fire års garanti for hele Multistrada-familien.

Ducati introduserer 4Ever Multistrada: 4-års garanti med ubegrenset kjørelengde for alle modellene i Multistrada-serien fra 2020 Etter 16 år med konstant forbedring har Multistrada-familien oppnådd enestående kvalitet og pålitelighet. Så langt har det blitt produsert over 100 000 Multistrada av høy kvalitet.

Superteknologisk og fullverdig
Sykkelen er utstyrt med Ducati Skyhook Suspension (DSS), Ducati Quick Shift opp og ned (DQS), full-LED-lys med Ducati Cornering Lights (DCL), 5 tommers farget TFT display, Hands Free-system, Cruise Control og bakbelyste knapper.

Italiensk stil med nyskapende design
Utformingen av den nye Multistrada 950 kombinerer harmonisk de stilistiske elementene i Multistrada-familien og har en slank, kompakt linje. 19-tommers forhjul, den unike frontlykten og 20-liters tank gir den en unik karakter.

Elektronikk
Ducati Safety Pack inkluderer ABS og Ducati Traction Control (DTC); Det ble videreutviklet med IMU Bosch, som muliggjør bruk av ABS Cornering-funksjonen, noe som sikrer bedre sikkerhet i kurvene. Videre øker det kombinerte bremsesystemet ytterligere bremsestabilitet ved å optimalisere bremsekraften mellom front og bak. Den nye Multistrada 950 er utstyrt med Vehicle Hold Control for å starte på motbakkene uten problemer, selv med passasjer og fulle kofferter. I tillegg er S-versjonen utstyrt med handsfree (Keyless) og Cruise control. Ducati Brake Light tilfelle kraftig bremsing aktiverer dette systemet automatisk blinkingen av baklyset for å signalisere brå nedbremsing til følgende kjøretøyer, og bidrar dermed til den generelle sikkerheten til motorsykkelen.

Teknisk data

Motor
Ducati Testastretta, L-Twin cylinder, Desmodromic timing, 4 valves per cylinder, Liquid cooled
937 cc
83 kW (113 hp) @ 9,000 rpm
94 Nm (71 lb-ft, 9.8 kgm) @ 6750 rpm
Bosch electronic fuel injection system, Ø 53 mm throttle bodies with Ride-by-Wire system
Stainless steel single muffler, Catalytic converter and 2 lambda probes
6 speed with Ducati Quick Shift up/down (DQS)
Chain, Front sprocket Z15, Rear sprocket Z43
Slipper and self-servo wet multiplate clutch with hydraulic control
Chassis

Tubular steel trellis frame
Fullt justerbar monoshock og,
Elekronisk styrt, rebound demping og fjær pre-load justering med Ducati Skyhook Suspension Evo (DSS),
Aluminium double-sided swingarm
Hjul
Aluminium felger 19" foran og 17" bak
Pirelli Scorpion Trail II 120/70 ZR 19
Pirelli Scorpion Trail II 170/60 ZR 17
Hjulreise
170 mm / 170 mm (6.7 in / 6.7 in)
Bremser
2 x Ø 320 mm semi-floating discs, Radially mounted Brembo monobloc 4-piston 2-pad callipers, Radial Master Cylinder, Bosch Cornering ABS
Ø 265 mm disc, 2-piston Brembo floating calliper, Bosch Cornering ABS
Instrumentpanel

5" TFT fargeskjerm
Vekt
202 Tørrvekt
225 Curb
Setehøyde

830 mm (850 mm ) with high seat accessory, 810 mm with low seat accessory, 790 mm with low seat + low suspension kit accessory)
Akselavstand
1,594 mm
Rake
25°
Trail
106 mm
Bensintank
20 l
Seter
2Sikkerhetsutstyr
Ducati Safety Pack:
Bosch Cornering ABS,
Ducati Traction Control (DTC).
Riding Modes
Power Modes
Ducati Cornering Lights (DCL),
Vehicle Hold Control (VHC)
Ducati brake lightStandardutstyr
Ducati Skyhook Suspension Evo (DSS),
Ducati Quick Shift up/down (DQS),
Cruise control
Hands-Free (Key-less)
Bakbelyste styrebrytere,
5" TFT fargeskjerm,
Full LED headlight,
Auto-off blinklys
Garanti
48måneder, ubegrenset km
Vedlikeholdsintervaller
15,000 km (9,000 miles) / 12 måneder
Ventiljustering intervall
30,000 km (18,000 miles)
Standard
Euro 5

Lagre dette produktet til senere