Supersport S 2021

Vare nr. SS2021red
kr 216.000,00,-
På lager
1
Produktdetaljer

Ducati Supersport S 950 Rød 2021

Ducati Sportstouring skifter navn og blir SuperSport 950 , og fornyer også utseende, elektronikk og utstyrsnivå, i tillegg til at den overholder Euro 5 -forurensningsregler.

Utformingen av SuperSport 950 utvikler seg takket være de nye kåpedelene designet av Ducati Style Centre som gir sykkelen mer sportslighet, dynamikk, former basert på Panigale V4.

Full-LED-lys med DRL

Frontlykten til SuperSport 950 er en ny full-LED-enhet, resultatet av en grundig designstudie med sikte på å styrke den estetiske koblingen med supersports Panigale og gjøre sykkelen umiddelbart gjenkjennelig på veiene. Frontlykten er preget av LED kjørelys (DRL), som garanterer perfekt synlighet av kjøretøyet på dagtid, og samtidig takket være den spesielle formen, forsterker du familiefølelsen med Panigale-modellen. DRL har en raffinert konstruksjon med en opal som diffunderer lyset jevnt.

Supersport-teknologien

Den elektroniske pakken til SuperSport 950 består av:

  • ABS Cornering Bosch SuperSport 950 er utstyrt med et Brembo-bremsesystem styrt av Bosch 9,1 MP ABS med flere kalibreringer og integrert trykksensor. Bosch 9.1 MP ABS hindrer hjulene i å låses og forhindrer at bakre løfter seg, noe som sikrer den korteste stoppavstanden og større stabilitet.
  • Ducati Traction Control (DTC) EVO som utstyrer SuperSport 950-grensesnittene til Boschs 6-aksede treghetsplattform, måler motorsykkelens magre vinkel når som helst og bruker den til å håndtere med større nøyaktighet, sammenlignet med en tradisjonell trekkontroll, den nødvendige intervensjonen for å sikre det ideelle glid på bakdekket (basert på nivået på DTC EVO satt inn).
  • Ducati Wheelie Control (DWC) EVO lagt til standardutstyret til SuperSport 950 forbedrer sin sportslige sjel. Denne kontrollen styrer hjulet og lar deg oppnå maksimal akselerasjonsytelse med letthet og sikkerhet. Takket være informasjonen fra Boschs 6-akse treghetsplattform, oppdager DWC EVO mer nøyaktig tilstedeværelsen og omfanget av hjul og griper inn for å kontrollere dem med et større presisjon for å tilfredsstille rytterens forespørsler enda mer presist.
  • Ducati Quick Shift (DQS) opp / ned EVO, i tillegg til å minimere skiftetider, lar deg skifte ned uten å bruke clutchen, noe som sikrer enda mer effektiv bremsing. Systemet fungerer separat for opp- og nedskifting: i oppskifting griper systemet inn ved tenning og injeksjon, og i nedoverføring styrer det også den kontrollerte åpningen av gassventilen, takket være integrasjonen med hele Ride-by-Wire-systemet. DQS EVO utnytter også informasjon om den magre vinkelen for å maksimere sykkelens stabilitet under skiftfasen når du svinger.
Hydraulisk clutch

TFT fargedashboardet. Instrumenteringen til SuperSport 950-familien inkluderer en 4,3 '' full TFT-skjerm. Grafikken og grensesnittet, inspirert av de fra Panigale-familien, gjør det enkelt å navigere i menyen, justere innstillinger og mer umiddelbart identifisere valgt Riding Mode. Grensesnittet for kjøremodusjustering viser umiddelbart og tydelig hvordan innstillingene gjøres, takket være en forklarende grafikk av systemet som jobbes med og en gradert skala som indikerer om endringen er mer orientert mot ytelse eller bilsikkerhet / stabilitet.

Ducati Multimedia System (DMS)

TFT-dashbordet er designet for å vise informasjon fra Ducati Multimedia System (DMS), som etter at du har koblet smarttelefonen din til sykkelen via Bluetooth-teknologi, lar deg administrere visse funksjoner ved hjelp av knapper på styret. Displayet viser kommandoene til "musikkspilleren" og ikoner for tilkoblingsstatus for hodesett og innkommende anrop og mottatte meldingsvarsler. DMS er tilgjengelig for hele SuperSport 950-serien som tilbehør fra Ducati Performance.

Singlesidig svingarm

Som en ekte Ducati sportssykkel, er SuperSport 950 utstyrt med justerbar fjæring og ensidig svingarm i tyngdekraftsstøpt aluminium, som har egenskaper med høy stivhet og lav vekt, noe som gir sykkelen et teknisk og profesjonelt utseende.

Fronten er utstyrt med en 43 mm Marzocchi-gaffel, helt justerbar i hydraulikk og forspenning. Den bakre har en Sachs støtdemper, festet til den vertikale sylinderen på den ene siden og til den ene armen på den andre, med justering av fjærbelastning og hydraulisk brems i forlengelse.

SuperSport 950 S er utstyrt med raffinert, multi-justerbar Öhlins-fjæring. Foran er det en gaffel med 48 mm diameter støtteben, med TiN-behandling for maksimal glatthet, og bak en Öhlins monoshock, fullt justerbar.

Chassisutstyret i begge versjoner kan kompletteres med en justerbar Öhlins styredemper.


Se videoMotor

Testastretta 11 °, L-Twin sylinder, 4 ventiler per sylinder, Desmodromic, væskekjølt.

Kubikk

937 cc

Bore X slag

94 x 67,5 mm

Kompresjonsforhold

12,6 ± 0,5: 1

Effekt

110 hk (81 kW) @ 9.000 o / min

Moment

93 Nm (69 lb-ft-; 9,5 kgm) @ 6.500 o / min

Drivstoffinjeksjon

Elektronisk drivstoffinjeksjonssystem, Æ 53 mm gasspjeld med full Ride-by-Wire.

Eksos

Lett 2-1-2 system med katalysator og to lambdasonder. Twin lyddempere i aluminium.

Girkasse

6 hastigheter med Ducati Quick Shift (DQS) opp / ned EVO.

Primærdrift

Rett kutte gir; Forhold 1,84: 1

Forhold

1 = 37/15 2 = 30/17 3 = 28/20 4 = 26/2 5 = 24/23 6 = 23/24

Drevsett

Kjede; Fremre tannhjul 15; Bakhjul 43

Ramme

Rørformet ståltrellisramme festet til sylinderhodet.

Oppheng foran

Fullt justerbar Marzocchi gaffel på Ø 43 mm

Forhjul

Y-formet 3 eiker i lett legering 3.50 "x 17"

Forhjul

Pirelli Diablo Rosso III 120/70 ZR17

Fjæring bak

Progressiv kobling med justerbar Sachs monoshock. Ensidig svingarm i aluminium.

Bakhjul

Y-formet 3 eiker i lett legering 5,50 "x 17"

Bakdekk

Pirelli Diablo Rosso III 180/55 ZR17

Hjulreise (foran / bak)

130 mm (5,1 tommer) / 144 mm (5,7 tommer)

Forbremsen

2 x 320 mm halvflytende skiver, radialmonterte Monobloc Brembo M4-32 kaliper, 4-stempel, radialpumpe med Bosch Cornering ABS. Selvblødende hovedsylinder.

Bakbrems

245 mm skive, 2-stempel tykkelse, Bosch Cornering ABS

Instrumentering

Full-TFT fargeskjerm

Tørrvekt

184 kg (405 lb)

Egenvekt

210 kg (463 lb)

Setehøyde

810 mm (31,9 tommer)

Akselavstand

1,478 mm (58,3 tommer)

Rake

24 °

Bensintank kapasitet

16 l - 4,2 liter (US)

antall seter

2

Sikkerhetsutstyr

Kjøremodus, Bosch Cornering ABS, Ducati Traction Control (DTC) EVO, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO.

Standardutstyr

Strømmodus, kjørelys (DRL) *, Full TFT fargeskjerm, Justerbar frontrute, Ducati Quick Shift (DQS) opp / ned EVO.

Klar for

Tyverisikringssystem, oppvarmede grep, Ducati Multimedia System (DMS).

Garanti

24 måneders ubegrenset kjørelengde

Vedlikeholdsintervaller

15.000 km - 9.000 mi / 12 måneder

Justering av ventilklaring (desmoservice)

30.000 km - 18.000 mi

Standard

Euro 5 (bare for land der Euro 5-standarden gjelder)

CO2-utslipp

CO2 = 134 g / km

Forbruk

5,6 l / 100 km

Lagre dette produktet til senere