Kjære kunder og venner.

Her kommer litt info vedrørende Eberg Motor / DUCATI Trondheim / Autosport i forbindelse med Corona-viruset og vår felles kamp for å bidra til å begrense omfang og smitte.

Vi har nå kommet i en situasjon der medmenneskelig respekt, liv og helse og følging av våre myndigheters retningslinjer og lover må tas på største alvor med høyeste prioritet.

Våre bedrifter ved Tungasletta 10 i Trondheim holder åpent som normalt, og vi som jobber her vil gjøre alt som skal til for at våre kunder og besøkende skal føle seg trygge og ivaretatt på best mulig måte med hensyn til smittebegrensning ved å etterfølge Folkehelseinstituttets / www.fhi.no direktiver i denne sammenheng. For å best mulig ta vare på våre ansatte og besøkende, ønsker vi å anmode om at de som kommer innom oss følger de hygienekrav som nå er vesentlig skjerpet inn for å forebygge spredning av smitte i våre lokaler og ellers. Vår arbeidsplass og våre lokaler er romslige, og de anbefalte sikkerhetskrav med hensyn til indirekte og direkte kontakt mellom besøkende og ansatte vil på alle måter kunne ivaretas til alles beste. Våre renholdsrutiner er ytterligere skjerpet og tilpasset de krav og behov som foreligger i en slik situasjon.

I vår hverdag nå så gjelder det likevel å tenke positivt, og ikke glemme at livet handler om å glede seg og søke det positive selv under de mest skjerpende omstendigheter. Og dermed så er det for oss gledelig å kunne formidle at DUCATI i Italia produserer som normalt. Dette gjelder nye motorsykler, reservedeler, klær og øvrig utstyr. I tillegg så er logistikk mht. transport og varelager ivaretatt på beste måte, og vi erfarer at våre leveranser kommer som planlagt og som normalt.

Våren er i emning, og dette er den årstiden som de av oss med sterke følelser for gode opplevelser på to – og fire hjul omfavner og ser frem mot. Som ved tidligere år kan vi glede alle våre venner og kunder med at våre Ducati demosykler er på vei til oss, Eberg Motor / DUCATI Trondheim, som planlagt. Disse er for sesongen sammensatt av 10 spennende demosykler som vil kunne begeistre og tilfredsstille de fleste ønsker og behov ivaretatt på sedvanlig italiensk vis, – der utsøkt design, kvalitetsmessig utførelse og unike kjøreegenskaper forenes med ekstrem sportslig lidenskap. Vår bilhall, AUTOSPORT, inneholder mange interessante bilmodeller i de fleste kategorier, og er absolutt verdt et besøk.

Til info så er vi tilgjengelige for besøk i våre lokaler i åpningstiden, og for øvrig kontakt gjennom våre nettsider / sosiale media / nettbutikk / telefon / e-mail / meldinger mm.
Www.ducatinorge.no
https://ducatinorge.no/ekstrautstyr-og-tilbehor/
73606040 / 93267104
Butikk@ducatinorge.no
Www.autosport.no

Vi ønsker dere alle på vegne av oss ansatte en best mulig tilværelse under de omstendigheter og prøvelser som vi nå står overfor, og vi skal bidra sterkt til å gjøre våre plikter for å ta vare på hverandre med stor respekt og forsiktighet.

Ved å finne glede og optimisme gjennom felles anstrengelser og dugnadsånd for bekjempelse og forebygging av Corona-smitte, så vil vårt samfunn komme styrket ut av dette sett i et lengre perspektiv.

Vennlig hilsen ansatte ved
Autosport og Eberg Motor / Ducati Trondheim.